Meny Stäng

Hammarö Fysioterapi har avtal med Region Värmland inom Vårdval Fysioterapi och utför vård på uppdrag av regionen. Patientavgiften är densamma som hos regionens vårdcentraler, sjukgymnaster, fysioterapeuter och mottagningar eftersom vi följer avgiftshandboken. Frikort gäller, och det är remissfritt att söka. Vårdgivare inom Vårdval Fysioterapi ska kunna ta emot patienter i alla åldrar med olika diagnoser.

Fysioterpeut Regin Dahl

Regin Dahl Jag är född och uppvuxen i Trondheim. Sedan 2012 är jag bosatt på vackra Hammarö med min familj. Jag har varit verksam specialist inom fysioterapi i ca 20 år, varav åtta år som ansvarig för cancerrehabiliteringen på sjukhuset i Arvika. Min målgrupp omfattar alla åldersgrupper och diagnoser.

Fysioterapeut Jonathan Malmbom

Jag gick min utbildning till fysioterapeut vid Uppsala universitet, där läste jag idrottsmedicin och jag har en personlig bakgrund inom styrketräning. Nu utbildar jag mig även inom Ortopedisk manuell terapi (OMT).

Fysioterapeut Andreas Sefton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.